torsdag den 9. januar 2020

Unawatuna

Efter en spændende rundrejse glæder vi os til 4 dages strandferie i Unawatuna. Eneste punkt på listen ud over afslapning, badning og solbadning er en tur ind til nabobyen Galle (udtales Gåål), med sit fort og hyggelige gader.

Vi boede på Blue Eyes Inn, hvor vi fik hotellets to bedste værelser med tilhørende stor terrasse. Det var bare perfekt.





Vi ankom til Unawatuna den 31. december, så efter en dejlig middag på hotellet bestående af store tigerrejer og en helstegt fisk + bøf til dem, der ikke ville have fisk, gik Camilla og børnene på stranden for at fejre nytårsaften. Mogens var desværre syg.



Nytårsfejring på stranden i Unawatuna.









Galle Fort og hyggelige gader.










Et andet festmåltid, som kokken på “Blue Eyes Inn” tryllede frem, var hummere, hvor indmaden var tager ud og blandet med bl.a. ost, for derefter at blive fyldt i hummerne igen. Det smagte fantastisk.







I Unawatuna havde vi sammenlagt 1 1/2 dag med regn. En hel dag, hvor det stort set regnede hele dagen (men stadig var 30 grader) og et par kraftige tropiske byger nogle andre dage. Vi nød virkelig den store terrasse, for der kunne vi sidde ude, selvom det regnede. Det var super hyggeligt.




Lørdag den 4. januar skulle vi tidligt op (kl. 01.40) for at køre til lufthavnen i Colombo, hvor vi skulle flyve videre til Maldiverne. Vi blev hentet af en taxi med en meget træt chauffør 😬 I Colombo lufthavn blev ventetiden fordrevet med kortspil og burgere på Burger King.






1 kommentar:

  1. Tak for alle de spændende billeder. Jeg er også glad for at læse medfølgende tekst. Jeg kan se, at I oplevede resultatet af den megen regn og også selv oplevede regnvejr. Men godt at det ikke har præget turen og ødelagt oplevelsen.
    Det må have været dejligt at slappe af efter rundturen, og nu på Maldiverne laver I vel ikke ret meget andet? Nyd den sidste tid og rigtig god tur hjem. Glæder mig til at se jer igen.

    SvarSlet