lørdag den 13. december 2014

Det er en laanng tur til Mexico

Rejsen til Mexico har indtil videre været en smule udfordrende... Først kunne vi ikke lette fra Kbh. pga. storm i London. Det gav dog mulighed for et besøg i cockpittet.



Pga. forsinkelsen missede vi flyet til Dallas, men efter at have stået i kø i evigheder - sammen med alle de andre, som også havde mistet deres afgang - fik vi nye billetter. Denne gang over New York til Cancun. Og som et plaster på såret snackkuponer af en værdi af 100 £ (ca. 940 kr). Efter at have købt sandwich og drikkevarer havde vi stadig 60 £ tilbage. Aldrig har ungerne gået så meget amok i en slikbutik...
Da vi endelig sad i det nye fly med poser fyldt med chokolade, tyggegummi og chips, blev det i højtaleren meddelt, at vi af ukendte årsager ikke kunne lette. Det viste sig, at raderen, som styrer lufttrafikken, var nede. Så der sad vi så i flyet på startbanen i tre timer, inden vi fik starttilladelse og kunne påbegynde den lange tur til New York. Hurra for chokolade!!



Vi nåede selvfølgelig ikke flyet til Cancun og er nu indkvarteret på et hotel i New York. Desværre ikke på Manhatten. Det må blive en anden gang. Vi glæder os til i morgen, hvor alting forhåbentlig går som planlagt :-)

2 kommentarer:

  1. Puh-ha. Det lyder som lidt af en udfordring! Men godt at I er kommet helskindet til New York.
    Jeg håber, at resten af turen går godt, og at I får en dejlig ferie.
    Knus til jer allesammen. Jeg glæder mig til at se og læse mere.

    SvarSlet
  2. Det lyder som en hård tur!! Men det er rart at høre, at de ikke bare sender jer i luften, når det ikke er helt sikkert!

    Sikke en fin plads, Rasmus fik der i flyet. Fik I andre prøvet at sidde der også?
    Det er også et flot billede af solnedgangen (opgangen?)

    SvarSlet